“Connect” met uw toekomstige klant

Lezing voor bedrijven en zorgorganisaties

In ons dagelijkse leven bieden zich steeds meer oplossingen aan voor ouderen. Maar welke daarvan zijn naast “leuk” ook echt van toegevoegde waarde voor de doelgroep? Van een pratende bloempot (Tessa) tot slimme rollators met robottechniek (Lea), er worden veel nieuwe producten ontwikkeld voor senioren, maar ook verzorgenden krijgen hiermee te maken. Hoe kunt u als organisatie zorgen voor enerzijds acceptatie van al deze nieuwe, vaak technologische innovatie, en gelijktijdig de verwachtingen van uw toekomstige klanten waarmaken?

Inhoud van deze lezing

 • Prachtig, ons nieuwe product, speciaal voor de doelgroep maar zij begrijpen het niet, help!

 • Hoe zorgt u voor de juiste “vertaling” van uw product richting ouderen.

 • Begrijp wat een oudere “moeilijk” vindt aan het gebruiken van nieuwe techniek.

 • Hoe “leren” ouderen omgaan met innovatie en techniek in de toekomst.

 • Ouderen zijn niet “oud” maar zitten vol levenslessen, hoe neemt u hun argwaan weg.

Optionele mogelijkheden

 • Meet & Greet met Betsy de Keizer 

 • Betsy als dagvoorzitter tijdens uw evenement

 • Uw eigen technologische en/of innovatieve product toevoegen aan deze haar lezing

Kosten

Betsy de Keizer wil bedrijven en (zorg-)organisaties met haar lezing prikkelen en motiveren om anders te kijken naar ouderen als doelgroep. Het klopt dat we steeds ouder worden maar mensen voelen zich volgens marketingbureaus maximaal 62 jaar. Hoe zorg je ervoor dat je “in business” blijft met deze belangrijke doelgroep. Met haar enthousiasme en bevlogen verhaal helpt zij ook uw organisatie de juiste toon te vinden. Betsy ontvangt veel positieve respons op haar lezingen, helder, doelgericht en vol praktische voorbeelden. Met haar hybride Toyota reist Betsy door heel Nederland om haar lezingen te verzorgen. Voor bedrijven en (zorg-)organisaties verzorgt zij haar lezing (1 uur) tegen een vast tarief & een kilometervergoeding van € 0,19 per kilometer visa versa.

Voor vragen omtrent beschikbaarheid & boekingen belt u met telefoon: 085 – 007 4320.

 • Verhelderend

  Margriet van Achterhoven

  Wat een fijne energie brengt Betsy mee in de zaal, leuk om te zien wat er toch allemaal mogelijk is vandaag de dag en vaak nog heel betaalbaar ook.

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

 • Mooie spiegel

  Sikko de Vries

  Veel dingen weet je wel, maar besef je pas als ze worden verteld door een ander. Betsy weet in haar lezing exact de juiste snaar te raken.

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

 • Frisse blik

  Peter Verkerk

  Vanuit ons bedrijf kijken wij nu met een volledig frisse blik naar senioren als belangrijke doelgroep voor onze producten en diensten.

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

 • Missie + Passie = Betsy

  Mevr. van Mervelden - de Kox

  Geweldig om Betsy met deze energie te zien vertellen over allerlei leuke zaken voor ons "ouderen". Ik hoop in de toekomst over evenveel energie te mogen beschikken.

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 


Ja, stuur mij ook de "Weetjes"

Contact & boekingen
Telefoon: 020 – 774 0413


© Senioren Society 2019