Over Betsy de Keizer

 • Home
 • Over Betsy de Keizer

Betsy de Keizer is van professie makelaar en heeft haar sporen in de makelaardij ruimschoots verdiend door haar bedrijf uit te bouwen naar maar liefst 7 vestigingen in midden Nederland. Naast een uitgebreide kennis over alle denkbare woonvormen ontwikkelde Betsy tijdens haar loopbaan een missie, senioren informeren over de mogelijkheden om comfortabel ouder te worden, zo lang mogelijk zelfstandig te blijven en de regie in eigen hand te houden.

Wat kun je daar zelf aan doen? Betsy de Keizer van de Senioren Society geeft ouderen en (toekomstige) mantelzorgers raad en daad over ‘eigen baas’ blijven. 

Betsy behoort inmiddels zelf ook tot de doelgroep. Ze is een zeventiger, gezond en energiek en vastberaden zelf de regie te houden en anderen te helpen dat ook te blijven doen. Ze doet dat heel praktisch, door aan te geven wat je kunt doen om onafhankelijk te blijven, je huis aan te passen, door handige hulpmiddelen te laten zien en in te gaan op wat je nú moet doen. Leer bijvoorbeeld gericht en beter met de computer, tablet of smartphone om te gaan. “Je bent echt nooit te oud om het (nog) te leren. En… het maakt je leven leuker en het vermindert eenzaamheid”, aldus De Keizer. ‘De charme van het ouder worden’ ligt voor een groot gedeelte in eigen handen. Trek er op uit, blijf bewegen en doe vrijwilligerswerk. 

Nu de overheid er nadrukkelijk op stuurt dat ouderen zo lang mogelijk in hun eigen huis moeten blijven wonen, is het van groot belang op tijd na te gaan of er aanpassingen in of om je huis nodig zijn. Kun je in je eigen huis blijven wonen of moet je verhuizen?

Betsy’s doel is dat senioren ook op hoge leeftijd toch zelfstandig kunnen blijven wonen. Er is tegenwoordig veel mogelijk. Ze laat zien hoe je je eigen huis kunt aanpassen, hoe je het valrisico kunt beperken, welke nieuwe technieken en handige hulpmiddelen er zijn, en hoe domotica je kan helpen.

Via een gratis lidmaatschap van Senioren Society kunnen geïnteresseerden bovendien op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen die er nog aankomen.

Betsy de Keizer

 • Informatief

 • Zet aan tot actie

 • Herkenbare situaties

 • Ervaringsdeskundige

 • Verhelderend

  Margriet van Achterhoven

  Wat een fijne energie brengt Betsy mee in de zaal, leuk om te zien wat er toch allemaal mogelijk is vandaag de dag en vaak nog heel betaalbaar ook.

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

 • Mooie spiegel

  Sikko de Vries

  Veel dingen weet je wel, maar besef je pas als ze worden verteld door een ander. Betsy weet in haar lezing exact de juiste snaar te raken.

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

 • Frisse blik

  Peter Verkerk

  Vanuit ons bedrijf kijken wij nu met een volledig frisse blik naar senioren als belangrijke doelgroep voor onze producten en diensten.

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

 • Missie + Passie = Betsy

  Mevr. van Mervelden - de Kox

  Geweldig om Betsy met deze energie te zien vertellen over allerlei leuke zaken voor ons "ouderen". Ik hoop in de toekomst over evenveel energie te mogen beschikken.

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 


Ja, stuur mij ook de "Weetjes"

Contact & boekingen
Telefoon: 020 – 774 0413


© Senioren Society 2019